Sunday, April 24, 2011

New Song.. New Life,,

hai sume...

aku tertarik dgn satu lagu nie.. tiba2 jw suka lagu nie.. mcm penah jd kat aku je..

update: skarng nie aku dah ramai hilang kawan.. so skrang tgh search kwn2 br ngan kwn2 lama aku
kwn2 sori lah skrang aku dah x active kat facebook.. tp seminggu sekali lah aku bkk.. bkk pun just nk tgk msg je.. klu x de aku log out lah... biase nye 1 minit je aku bkk fb nie.. bosan lh bkk fb.. hari2 org citer mslh... klu mslh biase2 x pe gak... kdg2 mslh peribadi pun nk kongi ngn org lain.. adoi... x malu kn org zaman sekarang.. kelakar pun ade gak.. nk2 yg popuan klu period pun nk bg tahu org lain.. pelik btul... pastu yg laki plk... sikit2 nk updated bg thu kat mane... nk mkn bg tahu.. nk tido bg tahu.. peliknnye...nasib aku dah sedar skarng... ahahahah
Spe yg bc...
PLSS STOP IT...
jgn lah gadai maruah anda semua.. hahahahaha....

cukup lah tuk arie nie... dgr lagu nie....
"Dulu hari-hari ku berwarna warni
Kini kian mendung
Ia tinggal satu memori"

"Ku harapkan ini sesuatu yang kekal
Namun ku terpaksa melepaskanmu baby
Selamat tinggal"

Tuesday, April 12, 2011

Teringin aku....

Aku tgk ramai plk kwan2 aku jd lecture... aku rase dah lebih 8 org kwan aku jd lecture
jelous plk aku..teringin plk jd lecture.. tp LAYAK ke aku nie... mcm x layak... tp ada gak org ckp layak.. aku pun x tahu... ada sekali tue dpt phone interview dr sebuah college.. tp mase arie phone interview phone aku hilang plk... sedey tul... aku pun x thu plk nk call org tue mcm mane.. kecian btul kn...

tp sume tue dugaan semata2.. aku tahu allah nk uji aku... tp aku tahu mesti ada
hikmah disebaliknya...

Sunday, April 10, 2011

Fun & Enjoy

minggu lepas memang bz sgt aku nie.. penat giler.. keja + activite lg.. hahahaha..
minggu lepas arie jummaat mlm g tgk wayang.. cter CUN.. memang cun lah.. x lah best sgt.. tp enjoy lah tgk... lg2 tuk org yg kena wat pilihan dlm hidup.. mmg sesuai lah.. hahahah..
arie sabtu plk keja lah plk.. tp half day je.. ptg nye.. g main PAINT BALL..
mmg best.. abis berpetak2 lebam.. sampai skrang x hilang2.. ahahahah
penat gler... bygkan dr kul 3 sampai 7 main paint ball.. mahu x penat... hahaha.. pastu
kul 8 plk ada main bowling plk....lg lah penat... seminggu kaki aku sakit
kena tembak.. hahahaha...

semalm plk aku g main bowling lah... ngan dak2 ofis lah.. memang layan... enjoy giler...
walupun score x lah hebat sgt.. tp ok lah... 109-169-182...main 2 frme dah sakit dah tangan.. nasib ada org belanja... thank k...

tp yg penting aku enjoy x guna duit pun... sgt lah best... thank lah org2 yg belanja...