Sunday, April 24, 2011

New Song.. New Life,,

hai sume...

aku tertarik dgn satu lagu nie.. tiba2 jw suka lagu nie.. mcm penah jd kat aku je..

update: skarng nie aku dah ramai hilang kawan.. so skrang tgh search kwn2 br ngan kwn2 lama aku
kwn2 sori lah skrang aku dah x active kat facebook.. tp seminggu sekali lah aku bkk.. bkk pun just nk tgk msg je.. klu x de aku log out lah... biase nye 1 minit je aku bkk fb nie.. bosan lh bkk fb.. hari2 org citer mslh... klu mslh biase2 x pe gak... kdg2 mslh peribadi pun nk kongi ngn org lain.. adoi... x malu kn org zaman sekarang.. kelakar pun ade gak.. nk2 yg popuan klu period pun nk bg tahu org lain.. pelik btul... pastu yg laki plk... sikit2 nk updated bg thu kat mane... nk mkn bg tahu.. nk tido bg tahu.. peliknnye...nasib aku dah sedar skarng... ahahahah
Spe yg bc...
PLSS STOP IT...
jgn lah gadai maruah anda semua.. hahahahaha....

cukup lah tuk arie nie... dgr lagu nie....
"Dulu hari-hari ku berwarna warni
Kini kian mendung
Ia tinggal satu memori"

"Ku harapkan ini sesuatu yang kekal
Namun ku terpaksa melepaskanmu baby
Selamat tinggal"

No comments:

Post a Comment